Hopp til hovedinnhold

Holmenkollen Special Olympics 2008: Åpningstale

Prinsesse Märtha Louises tale ved åpningen av Holmenkollen Special Olympics 2008.

Kjære alle sammen,

Jeg er veldig glad for å være her i dag, på åpningen av Holmenkollen Special Olympics 2008 og for å møte så mange flotte idrettsfolk!

Det er bra å være i aktivitet, det gjør godt både for helsa og for humøret. Jeg har hørt at mange av dere har trent mye i vinter, og at dere har gledet dere til denne helgen. Å ha et arrangement som dette å se fram til gir motivasjon og inspirasjon i hverdagen. Her får dere prøvet dere i en skikkelig konkurranse samtidig som dere har det gøy og får nye venner. Dere har en enestående evne til å være harde konkurrenter i skisporet og gode venner når dere kommer i mål. Med deres idrettsglede er dere forbilder for alle idrettsutøvere!

Jeg synes det er veldig positivt at det tas initiativ til å arrangere dette Holmenkollstevnet hvert år, slik at mange ivrige og entusiastiske skiløpere får denne muligheten til å delta på et stort idrettsstevne. Til alle dere frivillige, som har lagt ned utallige timer, vil jeg si at det er prisverdig at dere stiller opp og sørger for at arrangementet kan gjennomføres. Takk for innsatsen!

Til slutt vil jeg ønske dere alle sammen lykke til, jeg håper dere får en helt fantastisk helg! Og herved erklærer jeg Holmenkollen Special Olympics 2008 for åpnet!

23.02.2008

Juogat dán artihkkala Twitteris ja Facebookas:

Juogat dán artihkkala Twitteris Juogat dán artihkkala Facebookas
Guoskevaš leaŋkkat