Hopp til hovedinnhold

Åpning av Landsturneringen 2006

Prinsesse Märtha Louise åpner Landsturneringen i fotball og håndball for funksjonshemmede i Tønsberg.

Kjære alle sammen,

Nå er det klart for landsturnering igjen! Jeg vet at mange har gledet seg lenge til denne helgen. Dere har trent og spilt kamper, svettet og slitt, for å forbedrede dere til turneringen. Det er fint å ha et mål å jobbe mot, det gir motivasjon i hverdagen når man har et så flott arrangement å se fram til.

Jeg har forstått at landsturneringen ikke bare er viktig for dere sportslig, men at den også er et sosialt høydepunkt. Fra hele landet kommer håndballspillere og fotballspillere, over tusen stykker! Her er det lett å få nye venner og man treffer gamle kjente. For mange er det kanskje ikke fotballen eller håndballen som er det viktigste, men banketten i morgen? Da blir det god mat, hyggelig selskap og dansing til langt på kveld!

Det er veldig positivt og flott at det arrangeres en turnering som denne hvert år. Det å vinne en håndballkamp eller en fotballkamp er fint, men det er ikke det viktigste i verden. Når dere er på banen er alle vinnere, selv om dere skulle tape hver eneste kamp! Som et lag lærer dere å samarbeide og å ta vare på hverandre, det er veldig nyttig kunnskap som man har god bruk for i hverdagen også. Dessuten, vi som er publikum kan se at samtidig som dere gir alt dere har på banen, har dere det kjempegøy! Idrettsgleden dere viser i løpet av en kamp smitter over på oss publikum, og den bør være et forbilde for alle andre idrettsutøvere.

Til alle dere frivillige, som har lagt ned utallige timer, vil jeg si at det er prisverdig at dere stiller opp slik at arrangementet kan gjennomføres. Takk for innsatsen!

Jeg ønsker dere alle sammen lykke til, og håper dere får en helt fantastisk helg i Tønsberg.

Jeg erklærer herved Landsturneringen 2006 i Tønsberg for åpnet.

01.09.2006

Juogat dán artihkkala Twitteris ja Facebookas:

Juogat dán artihkkala Twitteris Juogat dán artihkkala Facebookas