Njuike váldosisdollui

Fylkestur til Vestland: Velkomsthilsen på Kongeskipet

H.K.H. Kronprinsens velkomsthilsen ved mottakelse på Kongeskipet under fylkestur til Sogn i Vestland 26.-28. september 2023.

Statsforvalter
Ordførere
Kjære alle sammen


Velkommen til Kongeskipet! Det er veldig hyggelig å se så mange her i kveld.

Mange av dere har bidratt til det utrolig fine programmet på denne turen. Tusen takk til alle dere! Vi har besøkt Aurland og Lærdal, Sogndal og nå er vi her i Høyanger – og i morgen gleder jeg meg til å komme til Solund.

Kronprinsessen skulle selvsagt veldig gjerne vært her, men hun ble dessverre sykmeldt og måtte bli hjemme. Hun hilser til alle sammen.

Det har vært to veldig hyggelige, innholdsrike og tettpakkede dager der jeg har møtt masse engasjerte mennesker, folk som er glade i hjemstedet sitt, og som virkelig bidrar positivt til gode liv.

Og så må jeg bare si det: Å seile med Kongeskipet i Sognefjorden er utrolig vakkert. Vi er heldige som har muligheten til å komme på besøk – og dere er heldige som bor her.

Mens vi får servert god mat fra byssa her på skipet, gleder jeg meg til å snakke litt med flere av dere. Noen har jeg hilst på tidligere på turen – og en del har jeg ikke har møtt før.

Igjen: Velkommen til alle!
Jeg håper vi får en hyggelig stund sammen.

 

27.09.2023

Juogat dán artihkkala Twitteris ja Facebookas:

Juogat dán artihkkala Twitteris Juogat dán artihkkala Facebookas