Njuike váldosisdollui

Kongen på cupfinalen

Hans Majestet Kong Harald var til stede på Ullevaal stadion i dag under kvinnenes cupfinale i fotball. Finalen ble spilt mellom Vålerenga og Sandviken.

31.10.2021

Det ble en jevnspilt kamp med mange sjanser til begge lag, men det var kvinnene fra Oslo som kom best i gang. Etter et skudd fra Marie Dølvik Markussen og en frisparkperle fra Dejana Stefanovic ledet Vålerenga 0-2 til pause.

Sandviken jaktet utligning i andre omgang, og etter bare fem spilte minutter satte Marit Bratberg Lund inn et frispark. Men det skulle bli dagens siste mål på Ullevål, og etter en straffebom fra Sandviken fire minutter før fullspilt tid endte resultatet 1-2 til Vålerenga.

Kong Harald gratulerte vinnerne og delte ut pokaler til begge lag sammen med president i Norges Fotballforbund Terje Svendsen og kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen.

Vålerenga ble årets cupvinnere. (Foto: Torstein Bøe / NTB)