Kronprins Haakon besøker Gelatos hovedkvarter i Oslo
Gelato, en ledende norsk teknologibedrift som jobber for å bringe lokal produksjon til global netthandel, ser frem til å ønske Hans Kongelige Høyhet Kronprins Haakon velkommen til sitt hovedkontor i Oslo fredag 17. januar. Besøket fremhever Norges rolle i å drive frem innovative selskaper som adresserer globale utfordringer innen produksjon og distribusjon.
Pressmeleding fra arrangør:
Bærekraftig lokal produksjon for global netthandel
Gelatos teknologi gjør det mulig for bedrifter å designe, selge og distribuere sine produkter til kunder over hele verden gjennom et nettverk av produksjonspartnere i 32 land. Fordi produktene blir produsert på bestilling og nærmere sluttkunden, reduseres transportavstand, karbonutslipp og avfall fra overproduksjon, samtidig som flere bedrifter kan skalere sin bedrift på en effektiv og bærekraftig måte.
Teknologi som styrker produsentene
For å muliggjøre lokal produksjon, har Gelato utviklet en plattform som optimaliserer produksjon og logistikk for trykkerier og produsenter. Teknologien gjør at produsentene effektivt kan håndtere store volumer av små, tilpassede bestillinger. Dette posisjonerer produsentene som ledere i overgangen til en mer bærekraftig produksjon som er styrt av etterspørsel og personlig tilpassede produkter. Gelatos modell legger til rette for et samarbeid mellom både de som selger produkter, og de som produserer dem, noe som driver effektivitet og gjensidig vekst.
– Vi gleder oss over å være vertskap for H.K.H. Kronprins Haakon og dele Gelatos reise fra en norsk start-up til en global leder, sier Henrik Müller-Hansen, administrerende direktør og gründer av Gelato. – Hans engasjement for å støtte norske teknologiselskaper fremhever viktigheten av innovasjon og bærekraft på den globale scenen.
Mangfold som driver for innovasjon og vekst
Gelatos team på mer enn 300 ansatte fra 56 nasjonaliteter vil være et sentralt tema under en rundebordsdiskusjon om hvordan inkludering fremmer innovasjon. I den første delen av besøket vil Gelatos ledelse dele hvordan selskapets teknologidrevne tilnærming kombinerer lokal produksjon og global rekkevidde for å redusere karbonutslipp og avfall.
Akkreditering og praktisk info for pressen:
Pressen er invitert til å delta på denne første delen av besøket, frem til 10:45.
Dato: Fredag 17. januar 2025, kl. 10.00
Sted: Gelatos hovedkontor, Dronning Eufemiasgate 8
For akkreditering eller mer informasjon, vennligst kontakt:
Julie Ryland
VP PR & Communication
julie.ryland@gelato.com / +47 48 11 19 75